сряда, 20 август 2008 г.

"Fast And Furious 4" с кратка предистория.

Името на Вин Дизел се очертава да бъде споменавано често през идните месеци. След малко повече от седмица на 29-ти Август излиза дългоочакваният от някой фантастичен екшън "Babylon A.D.". В главната роля разбира се е Вин Дизел. Покрай премиерата на филма се очаква да излезе и първият тийзър трейлър на новата част от любимата на рейсърите поредица "Бързи и Яростни" - озаглавена до този момент само "Fast And Furious 4". Все още се спекулира дали тийзъра ще бъде пуснат с премиерата на "Babylon A.D." или излизащия седмица по-рано "Death Race". Което и от двете да е вярното, важно в случая е, че ще получим невероятен тийзър трейлър, който според слуховете може би ще е цели 2 минути и ще гарантира интереса на феновете.

Това обаче не е новината на деня. Не!
В изявление Вин Дизел е съобщил, че ще режисира 20-минутна предистория на четвъртият филм от поредицата на Universal Pictures. Във краткият прекуъл ще участва самият Дизел, както и Мишел Родригес, която ще изиграе отново Лети, позната ни от първият филм. Освен това ще видим и Сунг Кенг (Sung Kang), който ще представи своят персонаж - Хан, познат на зрителите от третия филм от поредицата - "Tokyo Drift".Все още не е ясно, как точно ще бъде представено 20-минутната предистория - чрез DVD, телевизия, и-нет и т.н.

Режисираният от Джъстин Лин "Fast And Furious 4", който официално излиза на 5-ти Юни 2009 г. и след осем години търпеливо чакане най-после ще зарадва феновете, като обедини главните герой от първата част. Въпреки свойте различия, бягащия от закона Доминик Торето (Дизел) ще се обедини с Браян О'Конър (Пол Уокър) срещу общ враг. Нещо повече, те ще трябва да се научат отново да си вярват ако се надяват да се измъкнат живи от ситуацията.

До момента официално пуснат постер няма, за това ще пусна само няколкото кадъра, които бяха пуснати преди няколко месеца от студиото:

Няма коментари: